Job & Karriere

Hos Q-Construction bliver du en del af en moderne entreprenørvirksomhed med iværksætterånd, høje ambitioner og sammenhold.

Q-Construction er en moderne entreprenørvirksomhed, der har en solid erfaring med at tage hånd om byggeprojekter fra idé til indflytningsklart byggeri. Vi vil med afsæt i glade, dedikerede og kompetente medarbejdere være den mest moderne og attraktive entreprenørvirksomhed i Danmark. Derfor danner vi rammen om en kultur, hvor vores medarbejdere har frihed under ansvar, sætter kunden i fokus, bidrager til en positiv stemning og udvikler personlige og faglige kompetencer.

Som arbejdsplads har vi en uformel omgangstone, korte beslutningsveje og et godt Q-llega sammenhold, der styrkes gennem flere sociale arrangementer i løbet af året. I Q-Construction skaber og fejrer vi succes sammen, og vi arbejder dagligt ud fra missionen om at sikre en tryg og god oplevelse af byggeri.

I 2019 er vi blevet certificeret som et Great Place To Work, og det er vi stolte af!

Vil du være en del af Q-holdet? Tjek vores ledige stillinger her på siden eller send os en uopfordret ansøgning.

Aarhus: Tilbudsleder

Aarhus: Tilbudsleder

Vi søger en tilbudsleder med erfaring fra byggepladsen Da vi oplever en stigende efterspørgsel på tidlig involvering i kommende byggeprojekter, søger vi en tilbudsleder, der kan deltage aktivt i optimeringsprocessen, og udarbejde tilbud på disse...

KØBENHAVN: Erfaren Projektchef

KØBENHAVN: Erfaren Projektchef

Vi søger en erfaren, dedikeret og ansvarlig projektchef til byggeledelsen i København. I takt med flere byggeprojekter i Københavnsområdet, har vi brug for en erfaren projektchef, der kan tage det overordnede ansvar for 1-2 byggeprojekter. Stillingen...

Vil du vide mere om Q-Construction som arbejdsplads og praktikplads?

Så giver vi dig et indblik i videoen herunder.