Amaliegade 14-16, 8000 Århus C

Amaliegade


Amliegade 14-16, 8000 Århus C

Myndighedsprojekt

Myndighedsprojekt indsendt til Aarhus kommune.

Opstilling af byggeplads og opstart på gravearbejde

Mandag d. 14. August bliver der opstillet en byggeplads på adressen, samt påbegyndt gravearbejde. Byggepladsen inddrage den del af kørebane som ligger udenfor byggegrunden. Dette betyder at p-arealet modsat byggepladsen inddrages til kørebane så der fortsat bevares 1 ensrettet vejbane farbar. Fællesvejen til baggården holdes fortsat åben, men vil under byggeriet blive spærret i kortere periode. Nærmere info om dette kommer senere.

Tidsrum for støjende arbejde

Til orientering for naboer. Aarhus Kommune har defineret følgende tidsrum for støjende arbejde på pladsen. - Mandag til fredag kl. 7-18 - Lørdag kl. 7-14 Vi forsøger selvfølgelig at minimere de støjende gener så godt som muligt, og håber at det nyligt opstillede byggepladshegn, vil være med til at mindske generne.

Afspærring af Amaliegade

Mandag d. 14. November skal der opsættes en tårnkran på byggepladsen. Derfor afspærres Amaliegade fra kl. 9 til 14, for at gøre plads til en mobilkran og lastbilleverancer. Opstillingen af tårnkranen fylder mere end den nuværende afspærring for byggepladsen, hvilket betyder at mobilkranen kommer til at rage ind over fortorvet modsat byggepladsen. Vi beklager de gener dette må medføre, og håber på forståelse. Mvh. Q-Construction